lauantai 22. tammikuuta 2022

Kepu kävi kimppuuni

Olipa raju lähikaupassa käynti eilen. En meinannut päästä kulkemaan ovista, kun kepulaiset olivat vallanneet molempien ovien läheisyyden.

Kyllä, vaalikampanjaa saa tehdä sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Eilen ongelmana oli se, että PKO, jonka kaupassa kävin, on kieltänyt kaikenlaisen kampanjoinnin sisällä ja parkkipaikalla. Minä jouduin "uhriksi" molemmissa.

Paikalla ollut piirin puheenjotaja väitti heidän saaneen luvan "kauppiaalta". S-ryhmässä ei ole kauppiaita, on myymäläpäälliköitä. Vaite tosin osoittautui valheeksi. Myymäläpäällikkö oli vapaapäivällä.

Minähän en jäänyt toimettomaksi. Yritän muistaa pitää puhelinta aina mukana. Nyt se oli taskussa. Otin kuvia kampanjoinnista, soitin PKO:n viestintäjohtajalle ja lähetin kuvat hänelle. Pian tuli vastausviesti, että kaupan henkilökunta on lopettanut tapahtuman pitämisen.

Jaksoin antaa palautetta myös piirin toiminnanjohtajalle ja puheenjohtajalle. "Asia käsitellään" oli kummankin vastaus. 

"Parasta" kampanjoinnissa oli, että kylämme herra valtioneuvos, pitkäaikainen kansanedustaja ja kunnallispoliitikko, osallistui kampanjointiin. Mies, joka on muuten väistellyt vastauksia koko poliittisen uransa ajan. 

Surullista on, että hän ei entisenä kansanedustajana ymmärrä, mitä ohjeet, säännöt ja kiellot tarkoittavat.

En muuten pitänyt yhtään siitä, että kepu kävi kimppuuni. Ovat vajonneet persujen tasolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti