lauantai 29. tammikuuta 2022

Kauneutta, terveyttä ja rikoksia

Kauneutta, terveyttä ja rikoksia. Niistä on Partsun tuleva viikko tehty. Ja tietysti Jäbän kanssa touhuamista, lumitöitä ja muita kotitöitä.

Panostan kauneuteeni. Maanantaina on kampaaja, joka saa taas kerran siistiä hiukseni. PS-Teamsin Paula on paras!

Ja ne tervysasiat. On hoitajan tapaamisia ainakin kaksi kertaa. Jalkapohjaani tullut kovettuma teki sisäisen kudosnestevuodon, joka purkautui rakkona. Oli muuten kipeä, mutta olen hyvässä kunnossa sen suhteen.

Aiemmin kävin näyttämässä sitä "kelluketta" hoitajalle. Hän antoi jo hyvän avun, mutta ohjasi jalkaterapeutille. Ihan jo vaivaisenluuni vuoksi. Ennen en ollut kuullutkaan jalkaterapeuteista.

Kävin hänen vastaanotollaan eilen perjantaina. Hän hoiti jalkani vielä parempaan kuntoon. Rapsutti pois kovettuman ja tutki muutenkin jalkani. Halusi, että käyn omalla terveysasemallani hoitajan luona tarkistuttamassa sen. Ja antoi uuden ajan kontrollikäyntiä varten.

Tulevalla viikolla on hoitajalle kaksi aikaa, tiistaina ja torstaina. Lisäksi torstaina on käynti laboratoriokokeissa. Se vuositarkastus. Siitäkin kiitos. Ja keskiviikkona on vuorossa suuhgienistillä käynti.

Ja että rikoksia. Vapaaehtoistyöni vuoksi osallistun koulutuksiin ja seminaareihin. Torstaina on seksuaalirikoksen uhrin kohtaaminen. Etänä. Onneksi, ettei tarvitse lähteä minnekään.

Näin eläkeläisenä tuollainen määrä kalenterimerkintöjä melkein ahdistaa. Etenkin, kun menoista keskiviikon ja torstain ensimmäinen aika ovat "aikaisin". Suuhygienistille pitää nousta jo seitsemältä, laboratoriokokeisiin viimeistään puoli kahdeksalta.

Jos jollakulla on ongelmia täyttää vapaa-aikaansa, suosittelen jäämään eläkkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti