tiistai 30. marraskuuta 2021

Allekirjoitettu

Nyt se on allekirjoitettu. Nimittäin suostumukseni ryhtyä Pohjois-Karjalan aluevaaliehdokkaaksi Vasemmistoliiton listalla. En ole puolueen jäsen, mutta allekirjoitan sen arvot täysin.

Jos tulen valituksi, sitoudun tekemään kovasti töitä makuntamme terveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen hyväksi ja kehittämiseksi. Tai ainakin yrittää. Aina ei voi tietää, mitä isossa porukassa voi saavuttaa.

Eläkkeellä olevana sosiaalityöntekijänä uskon osaamiseeni, ainakin lapsiperheiden asioissa. Minulla on vakaa käsitys siitä, mihin erityisesti pitää kiinnittää huomiota: varhaisen tuen ja lastensuojelun resurssien parantamiseen. 

Mutta ne eivät ole ainoat kohennusta kaipaavat asiat. Pelkästään perusterveydenhuollon oikeanlainen saavutettavuus ja ikäihmisten palvelut ansaitsevat parannusta. Terveydenhuollon osalta voin todeta olevani kokemusasiantuntija joiltakin osin.

Jos en tule valituksi, toivon saamieni äänien edistävän Vasemmistoliiton muiden hyvien ehdokkaiden pääsyä vaikuttamaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämiseen Pohjois-Karjalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti