perjantai 12. marraskuuta 2021

Penturuokaa metsästän

Vanhaa lastenlaulua Leijonaa mä metsästän mukaellen voin todeta, että penturuokaa metsästän. En olisi uskonut, miten koran penturuoka on nykyään "kortilla"

Niissä kaupoissa, joissa asioin, tahtoo olla vain pieniä säkkejä. Kaikki alle kahden kilon. Eihän puolitoista kiloa tai vain kilo riitä mihinkään kultaisellenoutajalle. Ja rehellisesti sanottuna: pienissä erissä ostettuna kilohinta nousee todella korkeaksi.

Päätin, että etsin kotimaisten valmistajien penturuokaa. Ja jatkossa aikuisen. Ikäväkseni jouduin tilanteeseen, että nettisivuilla oli viesti: tuote tilapäisesti loppu.

No väliäkö sillä. On sitä muitakin vaihtoehtoja. Kaksi ystävääni vinkkasi aiemmin yhdestä nettisivustosta. Sieltä saisi koiran ruokaa ja muita tarvikkeita kotiovelle asti. Jos oston summa olisi yli 49 euroa, toimitus olisi ilmainen. Ei ollut sielläkään tarjolla penturuokaa.

Päätin lopulta googlettaa. Tietoturvaohjeiden mukaisesti en klikannut osoitetta suoraan googlelta, vaan katsoin sen ja kirjoitin erikseen uudelle välilehdelle.

Lopulta löytyi paikka, josta ostin. Kaksi isoa säkkiä kotiovelle toimitettuna ilman. Odotan jännityksellä, saanko ne ensi viikolla. Pitäisi saada ihan alkuviikosta.

Maksutapakin on hieno. Summa maksetaan laskulla, joka lähetetään sähköpostiin. Maksuaikaa on 30 päivää tästä päivästä lukien. Eli ruokasäkkien pitää olla ensin perillä.

Hienoa ilmaisen toimituksen lisäksi on myös se, että laskutuslisää ei tule. Ja tämä kyseinen pankki, jonka tietoturvasta on ollut laajalti puhetta, on muuttanut käytäntöjään. Enää minun ei tarvinnut kertoa henkilötunnustani. Ei edes syntymäaikaa. Vain syntymävuosi taisi jäädä, kun olen aiemminkin maksanut kyseisen pankin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti