torstai 25. marraskuuta 2021

Joensuu osoitti selkärankaisuutta

Tänään uutisoitiin, että Joensuun kulttuuri- ja liikuntalautakunta ei myöntänyt enää virkavapautta kulttuurijohtaja Sari Kaasiselle. Se osoittaa selkärankaisuutta päätöksenteossa!

Kaasinen ei kulttuurijohtaksi valintansa jälkeen ole juurikaan tehnyt niitä töitä, joita olisi pitänyt. Hän aloitti virassaan vuonna 2018 (joko jo maaliskuussa tai vasta kesällä). Valinta vahvistettiin helmikuussa. 

Kaasisen sitoutuminen työhönsä on ollut heikkoa. Muun muassa Karjalan Heili kirjoitti 21.7.2021, että kulttuurijohtaja on singahdellut virkavapaalta toiselle.

Yle Joensuun verkkosivuilta löytyy kirjoitus 22.2.2018. Siinä vasta valittu kulttuurijohtaja hehkuttaa muun muassa uusia avauksia.

"Joensuun uudeksi kulttuurijohtajaksi valittu Sari Kaasinen aikoo aloittaa uudessa pestissään rauhallisesti.

– Olen seurannut ilolla Joensuun kulttuurielämää takavasemmalta. Jotkut kutsuisivat meininkiä pöhinäksi. Kulttuurijohtajana haluan auttaa tukemaan sitä kaikkea hyvää, mitä Joensuussa jo tehdään, Kaasinen sanoo.

Hän lupaa, että myös uusia avauksia on luvassa. Aika ajoin keskusteluun on noussut vaatimus uudesta musiikkitalosta Joensuuhun.

– Musiikkitalo kuulostaa hienolta idealta. Itse ajattelen kuitenkin, että mahdollisen uuden tilan pitäisi olla monipuolinen taiteiden paikka."

Hyvinpä on Kaasinen uusia avauksia tehnyt ja kehittänyt Joensuun kulttuurielämää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti