perjantai 25. maaliskuuta 2022

Vastenmielistä

Tänään törmäsin ensimmäisen kerran naamakirjassa todella vastenmieliseen julkaisuun. Eräs henkilö oli laittanut seinälleen "Karjala-lehden kirjoituksen", jossa väitettiin Tarja Halosen ilmaisseen toiveensa Suomen liittymisestä Neuvostoliittoon vuonna 1976.

Oli pakko kommentoida, että väärää tietoa. Yksi minua viisampi jatkoi, että samainen kirjoitus oli julkaistu Karjala-lehden nimissä jo vuonna 2006, kun käytiin presidentinvaalit ja Tarja Halonen oli ehdolla jatkokaudelle. Viisaampi kommentoija totesi kirjoituksen olevan suoranaista mustamaalausta.

Kommentoinnin jälkeen poistin kirjoituksen naamakirjastani ja annoin kirjoittajan ilmi väärän tiedon levittämisestä. Äsken kävin tarkistamassa, niin kirjoituksen julkaisijakin oli poistanut sen. Hyvä niin!

On ikävää, että Ukrainan sodan varjolla aletaan julkaista väärää tietoa, valehtelemaan ja mustamaalaamaan. Nyt jos koskaan pitää miettiä tarkkaan, mitä tietoa jakaa eteenpäin ja mitä ei missään nimessä. Jos ei ole "satavarma", niin kannattaa jättää jakamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti