perjantai 18. maaliskuuta 2022

Maukasta ja hyvää

Nykyään en juuri osta einesruokia, mutta joskus sentään. On jo aikaa, kun ruokakoriini eksyi Kokkikartanorn kanakeitto thaimaalaisittain, gluteeniton ja laktoositon, 350 g.

Koska ostaessani keitolla oli viimeinen käyttöpäivä, pistin sen heti pakastimen, ja sulatin sekä lämmitin tänään. Maukasta, todella maukasta. Alennuksen kera hinta jäi reilusti alle kahden euron.

Jätin talteen pakkauksen pahvikuoren. Kokeilen joku kerta matkia reseptiä. Ei tule välttämättä samanlaista, mutta ehkä yhtä hyvää. Näin toivon.

Päärynä on hyvää, ja täyttävää. Olen kokeillut erilaisia hedelmiä, kun marjat pakastimesta alkavat loppua. Saatan vain todeta, että päärynä maistuu hyvältä ja täyttää vatsan.

Huomenna kokeilen uutta perunapaistosta uunissa. Viipaloin pestyt perunat kuorineen. Ladon ne vuokaan ja väliin pistän porkkanaviipaleita, punasipulia, tomaattia, paprikaa ja sinne tänne valkosipulimurskaa. Suolaa tarpeeksi, mutta ei liikaa. Ehkä Aurajuustoa tai muuta juustoraastetta, jolloin muun suolan tarve vähenee. Ruokakerma täydentää maun.

Tietysti teen kerralla paljon ja pakastan, jotta on ruokaa useammaksi kerraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti