tiistai 1. kesäkuuta 2021

Annoin palautetta

Olen lukemassa Kalle Isokallion kirjaa Tiedonhuuhtoja Virtanen. Tykkään huumorista ja ironiasta, joita Isokallio viljelee.

Yksi iso haitta kirjassa on. Paikoitellen kieli on suorastaan ala-arvoista. Ei siis Isokallion viljelemä, vaan se, että kirja vilisee kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Kustannustoimittaja on jättänyt työnsä kesken, tai paremminkin jättänyt hoitamatta (kunnolla). Virheet eivät ole mitään tyyliseikkoja, vaan virheitä.

Soitin kustannusosakeyhtiö Tammeen - "miljoonaan" numeroon. Yhdestäkään ei vastattu. Onneksi yksi kustannustoimittaja, jolle asia ei sinänsä kuulu, soitti takaisin. Otti palautteeni hyvin vastaan, suorastaan kiitteli. Lupasi viedä eteenpäin asianosaisille. 😊

Jatkossa, jos vastaavaa nousee esiin, voin lähettää sähköpostia kustannusjohtajalle. Toivottavasti ei tarvitse.

Annoin toisellekin taholle palautetta, toisesta asiasta. Olin yhteydessä viimeisen työpaikkani pääluottamismieheen. Useat työntekijät ovat soittaneet tai lähettäneet viestejä, kun pääluottamusmies ei vastaa heidän yhteydenottoihinsa.

Viikonloppuna lähetin sähköpostin. Tänään soitin, kun ei vieläkään ollut hoitanut yhtä asiaa. Pian kuulin, että ensin oli lähettänyt sähköpostin ja sitten soittanut pahoitellen tilannetta. Oli luvannut tutustua asiaan tarkkaan ennen sovittua tapaamista.

Nyt en enää hoida luottamusmiehen asioita. Loppuihan se pesti minulta maaliskuun loppuun. Jos tulee yhteydenottoja, tiedän, miten ohjeistan. 😠

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti