maanantai 16. toukokuuta 2022

Wilhelm Werneri

En ole aikoihin syönyt makkaraa. Tänään kaupassa käydessäni makkara- tai paremminkin nakkihammastani alkoi kolottaa.

Katselin useita merkkejä. Suurin osa aiheutti ikävän reaktion, melkein oksetti. Sitten huomasin Wilhelm Werneri -nakkimakkarapaketin.

Siinä on kymmenen nakkia. Lihapitoisuus on 90 prosenttia. Suolaakin on paljon, samoin rasvaa. Niissä lienee piilee se maukkaus.

Oli hyvä ostos. Maistoin pari nakkia sellaisenaan. Lopuista teen nakkikeittoa. Uskon saavani aikaiseksi hyvän keiton, jossa näiden nakkien lisäksi on perunaa, bataattia, porkkanaa ja muuta terveellistä. Mitään liemikuutioita ei tarvita.

En ole mikään ravinto- tai ruokavahti enkä -saarnajakaan. Mutta haluan silti tehdä terveellistä ruokaa - ainakin useimmiten. Välillä ravitsemusterapeuttien moittimat ruoat ovat sallittuja, myös meille lihaville!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti