perjantai 6. toukokuuta 2022

Hyviä ihmisiä

Uskokaa tai älkää, mutta oikeasti hyviä ihmisiä on olemassa. Ihmisiä, jotka haluavat auttaa. He eivät ole mitään enkeleitä, vaan ihmisiä, joilla on lämmin sydän, osaamista ja mahdollisuus auttaa.

Tähän asiaan törmäsin, kun eräs läheiseni joutui tiukkaan tilanteeseen. Meille kaikille harmia aiheuttaneet valtavat lumisateet aiheuttivat tälle läheiselleni todella pahaa.

Lumien pudotessa katolta ne veivät mennessään lumiesteet ja rikkoivat katon. Sitä pitää korjata. Läheiseni kyseli tarjouksia, summat olivat olivat mielettömiä. Hän ennätti jo ajatella, että on pakko myydä koti, sillä mahdollisuuksia lainan maksamiseen ei ilmeisesti ollut.

Läheiseni kertoi asiasta naamakirjassa. Tapahtui jotain todella hienoa, ei mitään yliluonnollista. Joku hänen entisistä työkavereistaan kertoi, että tietää ihmisiä, jotka voisivat rientää apuun.

Nämä ihmiset päättivät hoitaa kattoremontin talkoilla. Ammattiosaajia oli. Eikä tarvinnut vaihtaa koko kattoa, vain vaurioitunut osa.

Läheiseni maksaa kattomateriaalin ja talkootyövakuutuksen. Ja paistelee riisipiirakoita palkkioksi ja tulevaisuudessa tälle perheelle joulupiirakat.

Kiitos näille minulle tuntemattomille ihmisille! Olette hienoja. Jospa meillä jokaisella olisi teidänlaisia ihmisiä, joihin turvautua, kun keinot ovat vähissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti