torstai 19. toukokuuta 2022

Etikka

Olen tottunut käyttämään etikkaa lähinnä suolakurkkujen ja muuhun säilöntään. Olin kyllä kuullut ja lukenut, että etikka on myös hyvä puhdistusaine.

Pääsin kokemaan, että on todella hyvä. Erään tuttavani pyynnöstä autoin häntä siivoamisessa. Hänen kotinsa wc-istuin oli todella ruskea. Arvelin, että sitä ei saa koskaan puhtaaksi.

Kokeilin jos mitä aineita. Perinteisistä vessan puhdistusaineista soodaan ja kolajuomiin. Ei muutosta. Tämä tuttavani sanoi, että kokeilepa väkiviinaetikkaa, jota hänellä oli kotona pari pulloa. Oli kuullut jostain etikan ihmeitä tekevästä voimasta.

Aivan yhdellä kertaa istuin, jota myös vessanpöntöksi ja wc-altaaksi kutsutaan, ei puhdistunut. Parin päivän liottamisella tuli loistavia tuloksia.

Kun kävin tänään katsomassa tuttavaani ja pönttöä, niin tulos oli hieno. Tuttavani, jolta siivoaminen ei enää onnistu, oli iloinen ja vessanpöttö kuin uusi!

Tuttavani oli kyllä jaksanut lisätä etikkaa, mutta harjaaminen ei onnistu. Etikan lisääminen auttoi. Minulla ainakin vielä kädet toimivat.

Siispä etikka kunniaan sen kaikissa mahdollisissa käyttötarkoituksissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti