tiistai 14. maaliskuuta 2023

Politiikkaradio

Yle radio 1 lähettää maanantaista perjantaihin klo 13.00 Politiikkaradion. Toimittajat vaihtelevat. Pejantaisin Puheet päreiksi osiossa ovat aina suomen kielen dosentti Vesa Heikkinen ja toimittaja Tapio Pajunen.

Jos olen vain kuulolla, kuuntelen ohjelman. Nyt siinä on meneillään puolueiden puheenjohtajien tentti. Kyllä ne puheenjohtajat puhuvat asiaakin, mutta välillä lipsahtaa, jotkut jopa vain jankkaavat.

Perussuomalaisten Riikka Purra tarjosi lääkkeeksi miltei asiaan kuin asiaan maahanmuuton rajoittamista ja bensan hinnan alentamista. Tänään vuorossa oli kokoomuksen Petteri Orpo. Anteeksi vain, mutta minulta pääsi nauru.

Petteri totesi, että koulutus on kokoomuksen "suojelussa" tai jotain sinne päin. Siis tärkeä asia. Siitä ei leikata. Kuitenkin, kun kokoomus oli edellisen kerran hallituksessa, niin juuri koulutuksesta ja tutkimuksesta leikatti, ja paljon. Voiko luottaa, jos sekoomus on seuraavass hallituksessa?

Ken ohjelmasta kiinnostui, niin Politiikkaradion lähetykset ovat kuunneltavissa Areenassa. Suosittelen. Sieltä löytyy paljon muutakin mielenkiintoista kuunneltavaa, ei siis vain katseltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti