sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Putinin tytär Nurmeksessa

Minulla jäi tänään radio päälle puolen päivän uutisten jälkeen. Kuuntelin puolikorvalla Kansanradiota. Yhtäkkiä heristin korviani.

Nainen puhelimessa kertoi nähneensä Putinin tyttären Nurmeksessa jonkin järven rannalla. Hänen seuranaan oli toinen nainen. He olivat valokuvanneet rantoja.

Puhelinnainen kertoi, että vierailla oli ihan venäläiset mammanasut. Ei lainkaan muodikkaita kuten meillä Suomessa. Olivat puhuneetkin ei Suomea.

Kansanradioon soittanut väitti, että toinen naisista oli aivan Putinin tyttären näköinen. Oli tarkistanut asian netistä, kun oli palannut kotiin.

Soittaja oli tosissaan. Hän totesi, että kylmät väreet olivat kulkeneet pitkin selkää. Hän oli miettinyt, miksi nämä ihmiset kuvaavat rantaa. Ei varmastikaan olleet puhtaat jauhot pussissa.

Putinin tyttären nähnyt ei kertonut, kumpaa tytärtä hän tarkoittaa. Ehkä hän ei tiedä, että Putinilla on kaksi virallista tytärtä. Kuin monta tytärtä kaikkiaan Putinilla on, kukaan ulkopuolinen ei tiedä.

Se, mitä olen kuvia nähnyt näistä kahdesta leidistä, ei vastaa soittajan kertomusta. Tuskin nämä hienostonaiset pukeutuisivat tanttamaisesti. Vai oliko Putin antanut tyttärelle salaisen tehtävän? Onhan se toinen tytäre käynyt Suomessa salaa aiemmin.

No, en usko. Nyt oli Nurmeksen nainen nähnyt peikkoja. Ehkä hän uskoo salaliittoteorioihin. Tosin minusta tuntui häntä kuunnellessani, että hän ei ole aivan terve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti