tiistai 17. tammikuuta 2023

Jälki...

Vaikka otsikkoni alkaa sanalla jälki, niin kyse ei ole koiran kanssa jäljestämisestä. Kyse on neljästä mieliohjelmastani, jotka ovat osa Yle TV 1:n aamua ja Areenassa omina osioinaan.

En ole niitä, jotka katsovat aamuisin televisiota. Jos Ylen aamun katsoisi suorana, siihen menisi useita tunteja. Minulle sopii Areena, ainakin näiden ohjelmien osalta.

Jälkipörssi tulee tiistaisin. Se kuten muutkin Jälki-ohjelmat ovat varttitunnin mittaisia. Jälkipörssi kertoo talouden asioista, ei pörssikursseista.

Keskiviikkoinen Jälkidigi vie digimaailman ihmeellisyyksiin. En ole tullut ajatelleeksikaan aina niita juttuja, joita se käsittelee.

Torstainen Jälkinäytös pureutuu kulttuuriin. Ehkä jo nimi kertookin sen. Perjantainen Jälkiviisaat puolestaan keskittyy politiikan ajankohtaisiin aiheisiin.

On mainiota kuulla asiantuntijoita ja heidän mielipiteitään, jotka myös eroavat toisistaan. Partsun ajattelumaailma laajenee, toivottavasti.

Hauskinta on, kun olen eri mieltä heidän kanssaan. Keskustelen ja väittelen heidän kanssaan, vaikka he eivät kuule minua.

Tämä koskee lähinnä Jälkiviisaita, koska muissa asioissa minulla ei ole pätkäätään osaamista. Toivon, etten jää niiden ohjelmien jälkeen omaan poterooni, vaan ajattelen laajemmin. Onko se mahdollista???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti