keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Ei se tiennyt, miksi tulin

Kävin tänään hammaslääkärissä. Tämänpäiväisen toiminnon piti olla jo lokakuussa, mutta hammaslääkäri priorisoi hampaan lohkeaman ensisijalle. Olin samaa mieltä.

Nyt piti olla hammaskiven poisto ja ientaskujen puhdistaminen. Jälkimmäistä toimintoa suuhygienisti ei voi tehdä siten kuin hammaslääkäri tekee. Se on minulle äärimmäisen tärkeä.

Kun astuin huoneeseen, hammaslääkäri totesi, että kyseessähän on tarkastus, onko reikiä. Järkytyin. Hän ei edes tiennyt, miksi tulin. Ei siitä ollut kyse. Kerroin, mistä olimme sopineet aiemmin.

Aikaa oli varattu liian vähän. Totesin, että toinen aika pitää saada mahdollisimman pian. Olinhan perunut suuhygienistin tälle kuulle varaamani ajan siksi, että nyt hoidetaan syvemmältä. Sen voi tehdä vain hammaslääkäri.

Minulta pääsi itku. Tällä kertaa hoidettiin yksi neljäsosa hampaistani.

Annoin topakkaa palutetta. Hammaslääkäri suhtautui hieman ylimielisesti. Älysi kuitenkin pahoitella tilannetta, kun olin lähdössä.

Sain ensi viikolle uuden ajan. Silloin (toivottavasti) hoidetaan loppu kolme neljäsosaa. 

Jos tämä hammaslääkäri ei olisi muuten hyvä eikä ottaisi vastaan lähimmässä mahdollisessa terveyskeskuksessa, olisin vaihtanut lääkäriä. Meille kaikille sattuu mokia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti