maanantai 30. tammikuuta 2023

Persujen järkyttävä arvomaailma

En ole koskaan jakanut persujen (hienommin perussuomalaisten) arvoja. Nyt eduskuntavaalien lähestyessä heidän todelliset arvot tulevat entistä selvemmin esiin.

Persujen maahanmuuttovastainen politiikka järkyttää. He eivät hyväksy työperäistä maahanmuuttoa eivätkä muutakaan. Tänään puolueen puheenjohtaja Riikka Purra ilmoitti, että turvapaikkaa saisivat hakea vain Euroopan alueelta tulevat.

Jossain uutisessa rouva puheenjohtaja väläytti, että turvapaikanhakijoiden pitäisi itse kustantaa tulkkauspalvelut. Mitä hä? Ihminen, joka joutuu pakenemaan omasta maastaan,  ei omaa suuria summia joilla maksaa tulkkien palkkiot.

Minusta on käsittämätöntä, etteivät persut tajua, että avun tarpeessa olevia on autettava. Vaikka se vaatii Suomelta taloudellista panostusta muun muassa sosiaalietuuksia maksamalla.

Vaatimus vain eurooppalaisista turvapaikanhakijoista haiskahtaa rodunjalostukselta. Persut antaisivat turvapaikan ainoastaan kristityille. Kaikki muiden uskontojen edustajat ja uskonnottomat voivat jäädä oman onnensa nojaan.

Tämä tuo mieleen tapahtumat aikoinaan Saksassa, lievemmässä muodossa. Jos Euroopan ulkopuolelta tulee turvapaikanhakijoita, heitä ei ole uhattu kaasuttaa tai muuten tappaa. Rasista toimintaa persut kuitenkin ehdottavat ja kannattavat. Syrjintää mitä suurimmassa määrin.

Ilmastotavoitteista persut olisivat valmiit luopumaan tai ainakin siirtämään toteutusaikaa. Olikohan se Jari Tervo, joka kirjoitti, että persuissa ei juuri älyä löydy.

Minua mietityttää erityisesti se, miten he kehtaavat katsoa lapsiaan ja lastenlapsiaan silmiin. Millaisen maailman he haluavat jättää seuraaville sukupolvilleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti