torstai 10. helmikuuta 2022

Työnantajan joululahja

Sain tänään 10.2.2022 viestin (entiseltä) työkaveriltani, siitä yksiköstä, jossa itsekin työskentelin. Olivat saaneet joululahjan työnantajalta. Suklaalevyn, jossa lukee "Olet tärkeä".

Minun oli pakko kysyä, oliko kyse viime vuoden joululahjasta vai tämän vuoden. Asiaa selvitellään.

Huvittavaa (tai ehkä sittenkin paheksuttavaa) on, että osa työntekijöistä sai tämän valtavan suuren lahjan jo ennen joulua. Kertonee työnantajan arvostuksesta eri ammattiryhmiä kohtaan!

En ole koskaan ollut vaativainen työnantajan lahjojen suhteen. Ne kuitenkin kertovat, miten työantaja arvostaa työntekijöitään.

Yhdet eivät saa mitään. Toiset saavat kunnollisen jouluaterian, toiset lahjakortin teatteriin tai elokuviin tai liikuntaharrastuksiin.

Olin työpaikassa (kauan sitten ja en tällä viimeisimmällä alallani), jossa saimme kolmannentoista (ssiis 13.) kuukauden palkan kiitokseksi yrityksen hyvästä tuloksesta.

Tuo työnantaja, josta nyt suklaalevyineen on kyse, saavutti erittäin hyvän taloudellisen tuloksen. Eri asia on, miten se menestyi työntekijöiden ja asiakkaiden kunnioittamisessa! Hyvä taloudellinen tulos tuli työntekijöiden ja palveluiden kustannuksella!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti