keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Olen käytettävissä

Monilla aloilla työntekijöistä on suuri pula. Toisilla ei. Olen käytettävissä moniin tehtäviin, asiantuntijatehtäviin, alasta riippumatta. Voin aloittaa tämän vuoden kesäkuun alussa. 

Kesäkuusta alkaen tililleni tippuu eläke yli viidenkymmenen vuoden työrupeaman ja siinä sivussa koulunkäynnin tai muun opiskelun jälkeen.

Minua ei haittaa, vaikka osa eläkettä kartuttavasta palkastani todettiinkin myöhemmin mitättömäksi. Ja sitten osa työstäni ei kartuttanutkaan eläkettä, kun palkka oli liian pieni tai en ollut tarpeeksi pitkään saman työantajan palveluksessa. Opiskelinhan siinä ”sivussa”.

Tunnen suuren vastuuni yhteiskuntamme hyvinvoinnista, kasvusta ja kehityksestä. Siksi en voi jäädä lepäilemään laakereilleni eläkettä nauttiessani, vaan haluan antaa lisäpanokseni rakkaalle kotimaalleni.

Olen siis käytettävissä. Esitän vain muutamia reunaehtoja. Ensinnäkin palkan pitää olla riittävä. Summan pitää alkaa kolmosella, mieluummin nelosella tai vitosella. Ja sen jäljessä tulee olla (vain) kolme nollaa ennen euroja ja senttejä erottavaa pilkkua. Erittäin vaatimatonta!

Toiseksi tehtävänimikkeestä pitää löytyä johtaja-, päällikkö- tai kehittäjä-sana. Se takaa työni oikeanlaatuisen sisällön. Voin saada palkkaa ja olla tekevinäni töitä. Tai minut voi vapauttaa työtehtävistäni täysin. Saan palkkaa, vuosilomat ja eläke karttuvat.

Kehittämistehtävät ovat siitä mielenkiintoisia, että niitä voi tehdä ilman, että tietää varsinaisen työn sisällöstä mitään. Kehitä, äläkä kysy oikeilta asiantuntijoilta mitään. Eivät he kuitenkaan tiedä mitään.

Pyydän anteeksi kaikilta oikeilta johtajilta, päälliköiltä ja kehittäjiltä, jotka tekevät oikeasti työtä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti