perjantai 2. joulukuuta 2022

Olipa ruuhkaa

Kävin tänään kaupungissa. Kotiin suuntasin siinä kolmen maissa iltapäivällä. Ällistyin. En muistanutkaan, miltä oikea ruuhka tuntuu.

Pilkon Citymarketista lähtiessäni en meinannut päästä parkkiruudusta ulos. Koko ajan oli autoja menossa suuntaan jos toiseen. Paikoitusalueelta sentään pääsin paremmin ajamaan ulos.

Bensa-asemalla oli ruuhkaa, kun ajoin ohi. 95-bensa maksoi 1,92 ja jotain. Onnekseni olin tankannut aiemmin päivällä tankin täyteen. Yli 600 km saan ajaa köryytellä ennen seuraavaa tankkausta. Eli ensi vuonna bensamittari tankilla taas pyörii.

Ohitustie se vasta ruuhkainen oli. Ajonopeus letkassa oli 60 km/tunti. Ohittamaan ei päässyt, kun vasen kaistakin oli koko ajan tukossa. Ei haitannut. Pääsinpähän vaivatta oikealle rampille ja siitä sitten kohti kotia.

Rampin jälkeen ruuhkat loppuivat. Ja minä onneton kun olin luullut, että Heinävaarassa Ilomantsintiellä on ruuhkaa, kun ajoneuvoja menee kolme kumpaankiin suuntaan ennen kuin pääsen Joensuunväylältä kohti kaupunkia. Totuus on toisenlainen paikasta riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti