torstai 15. joulukuuta 2022

Helppoa ja edullista

Olen siirtynyt tilaamaan koiran ruoat ja herkkupalat sekä puruluut netistä. Syynä tähän on, että saan ne kotiovelleni, eikä minun tarvitse kuitata niitä vastaanotetuiksi. Näin ei tarvitse päivystää koko päivää, milloin paketti tulee.

Lisäksi, ehkä tärkeimpinä syinä ovat helppous ja edullisuus. Raskaita ruokasäkkejä ei tarvitse raahata pitkin kauppoja, kiskoa autoon ja repiä ylös rappusia. Kun paketti tulee oven viereen, avaan laatikon, otan pienemmät tuotteet ensin ja sitten sen ruokasäkin. Ei tunnu enää raahaamiselta.

Edullistakin tämä nettikaupasta tilaaminen on kaupan hintoihin verrattuna. Ruokasäkki (10-15 kg) on noin kymmenen euroa halvempi. Koska koirani, se Jäbä jos joku ei satu muistamaan, syö kohtuullisen paljon jo rotunsa vuoksi ja muutenkin, niin tämä ostamistapa kannattaa. Myös puruluut ovat edullisempia - eikä kaikkia edes löydy kaupoista pyytämälläkään. Toimituskulut nolla euroa.

Pieni maininta. Jäbä syö paljon, mutta ei ole lihava, ei edes ylipainoinen. On aktiivinen juniori.

Hieman jännitin, miten tilaukseni käy näin joulun alla. Tilasin sunnuntaina illalla. Paketti saapui ovelle keskiviikkona aamupäivällä. Ei huono asia. Tosin mitään hätää ei ollut, sillä olen oppinut ennakoimaan tulevia tilanteita. Ruokaa ja herkkuja olisi riittänyt ensi vuoden puolellekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti