perjantai 15. heinäkuuta 2022

Aikamoista uhkapeliä

Kun kävin tiistaina kaupungissa syömässä, pistin parkkimittariin rahaa sen verran, että voin olla rauhassa vähän yli kaksi tuntia. Pysäköin autoni kadun varteen kauppakeskus Centrumin kohdalle Kauppakadulle.

Hyvässä seurassa aika humpsahti nopeasti. Kun aloimme siirtyä jälkiruoalle jäätelökioskille, parkkiaika oli ylitetty reippaasti.

Jännitti mennä autolle, olinko saanut "lottovoiton". Yllätyksekseni en ollut saanut. Eivätkä parkkiperhosetkaan olleet käyneet lisäämässä minulle parkkiaikaa. Sain siis toisenlaisen "lottovoiton".

Intouduin siitä niin, että päätin pelata uhkapeliä. Nyt on (raha)onni matkassa. En ollut pelannut minkäänlaisia rahapelejä yli kymmeneen vuoteen. Paitsi työporukan kanssa pelasin - ensin tavallista lottoa, sitten eurojackpotia.

Tänään lähikaupassa asioidessani ryhdyin tuumasta toimeen. Pyysin konetta tekemään minulle sekä loton että eurojackpotin. Molempia yhden rivin ilman mitään lisukkeita. Lotto maksoi euron ja eurojackpot kaksi.

Minulla oli vielä tallella veikkauskortti, joten voin rauhassa odotella suurien summien ropsahtavan pankkitililleni. Aikoinani olin kaukaa viisas ja veikkauskortin ottaessani ohjasin kaikki voittosummat pankkiini. Tosin pelaamistani peleistä tili ei ole karttunut laisinkaan.

Seuraavan kerran pelannen rahapelejä 74-vuotiaana, jos pelaan yhtä ahkerasti kuin tähänkin mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti