lauantai 27. elokuuta 2022

Neljäs koronarokote saatu

Sain tänään neljännen koronaroketteen. Ajanvaraus netissä oli yllättävän helppoa. Aikoja oli nimittäin tarjolla pilvin pimein tälle pävälle, ainakin Hammaslahdessa. Viikko sitten ajat olivat jo menneet.

Varasin ajan työntekijöiden lounastauon jälkeiselle hetkelle heti puoleltapäivin. Laskeskelin, että kun ajat olivat minuutin välein, niin pienellä parkkipaikalla saattaa olla ruuhkaa. Menin enemmän kuin hyvissä ajoin, niin muita autoja ei ollut. Niitä alkoi kyllä "valua" hyvin pian saapumiseni jälkeen.

Koska minulla oli ensimmäinen aika lounaan jälkeen, pääsin rokotukseen jo ennen varattua aikaa.Olin kyllä pelännyt, että ruuhkaa on. Ajat minuutin välein!

Rokotuspisteitä olikin neljässä huoneessa. Jokaisessa oli henkilö, joka kirjasi, ja toinen, joka antoi rokotteen. Supsikkaasti meni. Ja molemmat hoitajat olivat ystävällisiä. Eivät pahastuneet, vaikka vähän vitsailin.

Mummeli tuli ajoissa, jottei ole ruuhkaa aiheuttamassa. Enkä suostunut odottelemaan suositeltua viittä minuuttia ennen poistumistani. Sanoivat, että on suositus. Itse saa päättää. Ja kuten havaitsette, ainakaan vielä ei ole tullut ongelmia - yli kahdeksaan tuntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti