maanantai 1. maaliskuuta 2021

Kirjeeni kansanedustaja Petteri Orpolle

Lähetin tänään alla olevan sähköpostikirjeen kansanedustaja Petteri Orpolle. Muutoin kirje vastaa lähetettyä, mutta tarkemmat yhteystietoni jätin tästä pois. Se lienee sallittua. Pidän kyllä periaatteenani, että viestien vastaanottajat saavat tietoonsa kuka olen. Kyse on avoimuudesta - yhdellä vieraalla kielellä avoimuus = glasnost.

Arvoisa kansanedustaja (tai siis osaa kansaa edustava) Petteri Orpo!

Viikonloppuna sanomalehti Karjalaisessa oli Kokoomuksen mainos Teidän kuvanne kera ja siinä teksti "Pelastetaan demokratia". Kyse oli kutsusta tulla Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaaksi.

Jäin miettimään, minkä maan demokratian Te ja Kokoomus ajattelitte pelastaa Suomen kuntavaaleissa. Niissähän on mahdollista vaikuttaa vain ja ainoastaan oman kunnan asioihin Suomessa. Ei muiden kuntien, ei valtakunnan, muiden valtioiden asioista puhumattakaan.

Onko mielestänne Suomen demokratia vaarassa? Minusta ei, ainakaan nyt. Nykyhallitus johtaa maata täysin demokraattisesti. Eikä eduskuntakaan ole päässyt demokratiaa horjuttamaan oppositiosta huolimatta.

Älkää hyvä kansanedustaja Orpo antako puolueenne mainonnassa väärää käsitystä Suomen demokratian tilasta! Se vaarantaa maamme ulkosuhteet todella pahasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti