tiistai 23. helmikuuta 2021

Piikillä

Perjantaina 19.2.2021 kävin saamassa ensimmäisen korona-rokotteen. Ajan saaminen netin kautta oli yllätys, sillä aikoja ei pitänyt olla laisinkaan ennen kuin kyseisenä perjantaina. Kokeilin "huvikseni", olisiko aikoja tarjolla tiistaina, kun muutoinkin piti mennä työasioissa nettiin.

Ja olihan niitä. Torstaille ja perjantaille oli vaikka kuinka paljon aikoja yhdelle terveysasemalle, joka sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä niin kodistani kuin työpaikastani. Olin silloin etätöissä, joten kotoani ajelin.

Rokotteen saaminen oli ihan ajanvarauksen mukainen. Nuorehko hoitaja hoiti asian hyvin ja selitti kaiken tarpeellisen, mitä tarvitsee. Uusi, toisen rokotteen saamisen aika on 12.5.2021.

Yllättävää on, että en saanut mitään jälkioireita. En edes pientä kipua pistoskohtaan kuten yleensä influenssarokotteesta. Tosin en sitä kaivannutkaan.

Ainoa asia, joka saattoi liittyä rokotukseen, oli lauantain vastaisen yön hyvä uni. Tai saattoi se johtua myös siitä, että ei ollut stressiä työasioista.

Kakkosäitini hoivatalon asukkaat olivat saaneet aiemmin rokotteen. Ystäväni, kakkosäitini yhden tyttären mukaan sen jälkeen siellä oli ollut hiljaista kuin huopatossutehtaassa. Rokote oli eri merkkiä kuin minulla. Minä sain Astra Zenecnia.

Hyvät ihmiset! Käykää hakemassa rokote, kun vain vuoronne tulee. Se kannattaa. Saamme laumasuojan. Ja me ihmisethän olemme laumasieluja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti