perjantai 12. helmikuuta 2021

Nuttu nurin, onni oikein

Sananlasku, tai jokin toteamus, sanoo, että nuttu nurin, onni oikein. Jos tähän on uskominen, niin minulla on onni oikein.

Kävin tänään kahden ystäväni kanssa Kolmen Tähden Illallisella joensuulaisessa Mihailin Tavernassa. Ruoka oli enemmän kuin hyvää. Ei tietenkään ihan edullisimmasta päästä, mutta hyvästä kannattaa maksaa. Tarvittaessa jatkossa pidetään kaurapuurokuuri. Kaurapuuro on muuten erittäin hyvää.

Ja ympäristö oli hieno. Koronan kannalta turvallinen. Oli riittävän väljää.

Rakkaiden ystävieni tapaaminen kruunasi koko tähtien illallisen (puoli neljän ja puoli kuuden välillä - ehkä sittenkin päivällinen, mutta me pitäydymme illallinen-sanassa). Kruunasi, vaikka "hulluja" he ovat, kuten minäkin.

Parituntisen tapaamisemme lopussa pistäydyin WC:ssä, jotta jaksaisin kotiin ilman pysähdyksiä. Käsiäni pestessä huomasin peilistä, että tunikani oli väärinpäin. Siis nurjapuoli päällä. Käänsin paidan oikein päin.

Ensin hämmennyin, mutta sitten totesin mielessäni, että nuttu nurin, onni oikein.

Pöytään palatessani "moitin" ystäviäni, kun eivät olleet maininneet asiasta. He nauroivat, että luulenko heidän tällaista huomaavan, saatika näkevän. Toisella heistä on aika optikolle vasta ensi viikolla.

En tietenkään voi tällaista edellyttää melkein sokeilta kanssasisariltani. Onneksi minä sentään huomaan ja näen. Voi noita nuorempia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti