keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Päävalmentaja jännittää - ja tukee

Nyt on jännät paikat. Perjantaina 14.6.2019 on joukkueeni kisapäivä. Tosin en tiedä, missä. Tai siis tiedän, että meidän omassa kotikaupungissamme ja juoksu on lajina. Mutta mikä kisa sinänsä on. Sitä en tiedä.

Väliäkö sillä on? Ei todellakaan.

Pääsin päävalmentajaksi, kun vain ilmoittauduin. Ei minua käsittääkseni kukaan valinnut. Tosin luulin, että kisa käydään elokuun lopussa. Lauantaina. Huoltopäällikön kanssa lupasimme huolehtia nesteytyksestä kisan aikana silloin elokuussa. Ajamme autollani. Huoltopäällikkö tarjoilee kuohuviiniä väsyneille ja väsymättömille. Tarvittaessa porkkanana maaliin pääsemiseksi - auton ikkunasta, tottakai. Minä vain ajan. Huoltopäällikkö istuu ja tarjoilee.

En ole ollut vain passiivinen päävalmentaja. Haluan tukea joukkuettani omalla esimerkilläni. Olen kävellyt portaat viisi kertaa ylös ja alas. Askelmia on neljä. Tuplasin myös viime vuosien jaksamiseni kävelyssä. Kävelin peräti tunnin.

Sen jälkeen en enää kävellytkään, ainakaan niin kauan ja kauas.

Tsemppiä koko porukalle perjantaiseen koitokseen!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tsempeistä! :) Lähdemme juoksemaan joukkuemaratonia Joensuun paloasemalta perjantaina klo 15.Ja elokuun loppuun asti voit sitten jatkaa meidän valmennusta Extreme runia varten. Kiitos kannustuksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Huoltopäällikkö kannustaa joukkueen matkaan tänään ja edustaa myös päävalmentajaa samalla! Elokuussa sitten yhdessä hoidetaan valmennustehtävät paremmin. Niin ja se joukkueen tankkaus :)

    VastaaPoista