keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Elämä yllättää

Elämä yllättää. Tai sitten ei. Olin miettinyt blogin kirjoittamista usean vuoden ajan ennen kuin lopulta päätin kokeilla. Tosin Partsun poliittiset päiväkirjat vaihtuivat Partsun porinoihin. Jos valtakunnan tason poliitittkko Erkki Tuomioja on kirjoittanut omat poliittiset päiväkirjansa, niin ehkä itäsuomalaisen tavanihmisen ei kannata siitä näkökulmasta asioista sen kummemmin porista. Ja olisihan se epäeettistä käyttää samaa otsikkoa. Olisiko kyseessä peräti ideavarkaus?

Ja elämässä riittää aiheita Partsun porinoihin muutoinkin. Politiikkaakaan unohtamatta. Onhan polittiikka yhteisten asioiden hoitamista, äärettömän laaja-alainen aihe sinänsä.

Kyllä jännittää. Elämäni ensimmäin blogi. Elämäni ensimmäinen kerta esiintyä sosiaalisessa mediassa. Eihän sähköposti ole sellainen? Ja kun olin luvannut, että some ei ole minua varten! Elämä yllättää sittenkin.

Luin monia ohjeita blogin kirjoittamisesta. Yksi yhteinen tekijä oli, että pitää valita aihe tai aihealue, josta kirjoittaa. Mitä ihmettä? Enhän minä pysty rajaamaan aiheita! Elämä, maailma on niitä pullollaan.


Sitä paitsi jopa psykologi on todennut minut lähes mahdottomaksi rajaamisessa. Aikoinani hain erään suuren yrityksen vientipäälliköksi. Pääsin hakijoiden joukosta psykologin testeihin toisen henkilön lisäksi. Psykologi kertoi huomanneensa, että teen "satoja" asioita samanakaisesti. Tulin valituksi. Olin kuulemma se pienempi paha. En ihmettele. Olenhan alle 160 senttiä pitkä. Tosin sittemmin itse huomasin parissa kuukaudessa, että olin väärä valinta. Minusta ei ole vientipäälliköksi. En osaa myydä.

Pidän itseäni aika osaavana monissa asioissa. Blogin kirjoittamisen aloittaminen vaati kuitenkin taustatukea. Sain hyviä vinkkejä Mummolta, joka kirjoitti blogia Mummo ja koira. Toivottavasti saamme jatkoa. Kiitos Mummo!

En tiedä, mitä tästä tulee. Erään keskisuomalaisen ystäväni kanssa olemme puhuneet jo aikoja päiviä, että aika näyttää. Sitä, mistä alunperin oli kyse, aika ei ole vielä näyttänyt. Mutta aikaa on, toivottavasti.

Mistä tässä sitten on kyse?

Kirjoitan mistä vain, mutta en mitä vain.

Tervetuloa seuraani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti