perjantai 15. syyskuuta 2023

Oli kiva kyläillä

Kyläilin tällä viikolla Lieksassa asti. Matka suuntaansa oli 120 kilometriä. Aikaa matkoihin meni yhteensä lähes neljä tuntia.

Vierailu ystävän luokse tuotti iloa. Siitäkin huolimatta, että jalkani meinasivat tehdä tenän. Onneksi keksivä keinot keksii, ja Partsu saatiin ehjänä sisälle asti ja takaisin autoon, ja tietysti kotiin.

Minulla oli mukana matkapuhelin. Valitettavasti siitä huoimatta unohdin ottaa kuvia ystäväni ja hänen miehensä tassukkaista: Nekku-kissasta ja Paavo-sheltistä. Nekku oli mennyt heti vaatehuoneeseen piiloon, kun olin soittanut ovikelloa. Paavo puolestaan haukkui ja kutsui leikkiin. Tuli se Nekkukin ihmisten ilmoille - lopulta.

Oli todella kivaa tavata Leaa. Juttua riitti jos mistä. Hän oli paistanut kinkku-paprikapiirakkaa sekä omenapiirakkaa. Maistuivat erittäin hyvin. :)

Lean mies Seppokin joutui töistä kotiin ennen lähtöäni. Hän oli päässyt ikävuosissa oikealle vuosikymmenelle aiemmin kesällä. Oli muuten saanut asiakkaaltaa lanttukukon, jota minulle myös tarjottiin. En jaksanut syödä aiemmin nauttiemieni piiraiden lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti