perjantai 8. syyskuuta 2023

Mitä palvelua

Kävinpä tänään ihan kaupungissa asti asioita hoitelemassa, lähinnä ruokaa ostamassa. Ja koiralleni Jäbälle kaksivuotissyntymäpäivälahjat:  heittopampun ja pehmorotan (yhden kummallekin vuodelle).

Minulla ei ollut kiire minnekään. Siksi päätin vielä käväistä Timosen Autolla. Kuljettajan puoleinen tuulilasinpyyhin oli rikki. Alhaalta ainakin kymmenen senttiä jäi litimäräksi sadetta pyyhittäessä. Osui minulla juuri näkökenttään. Keskiviikkona on tarkoitukseni lähteä Lieksaan kyläilemään.

Tiskin takana Rytkösen Kimmo viittelöi istumaan pöydän toiselle puolelle. En huomannut hänen puhuvan puhelimessa, joten kailotin heti asiani. Kun sitten Sami Väisänen kuuli "ongelmani", hän lähti etsimään pyyhkimiä.

Lopupeleissä kävi ilmi, että autooni sopivia ei ollut talossa. Rytkönen soitti naapuriin ja kertoi, että on tulossa jo ovella hakemaan pyyhkimiä. Pian hän palasi takaisin, nuori asentaja lähti vaihtamaan. Samalla pyyhkimiä maksaessani juttelimme Rytkösen kanssa niitä näitä.

Pakko todeta, mitä palvelua. Jos tuotetta ei ole hyllyssä, se haetaan (tietenkin mahdollisuuksien mukaan). Kaupan päällisiksi sain pyyhkimien paikalleen laiton veloituksetta. Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti