sunnuntai 6. marraskuuta 2022

Takaa-ajoa

Eilen lauantaina Jäbä tapasi Mossen, monirotuisen uroksen. Mosse ja Ulkoiluttaja tulivat meille takapihalle.

Olimme sopineet aiemmin, että pidän Jäbän kiinni, jotta Mosse ja Ulkoiluttaja pääsevät turvallisesti portista. Hyvin ajateltu, mutta ei mennyt suunnitelmien mukaan. Jäbä riuhtoi niin, että pääsi irti valjaista, siis riisui valjaat itse! Minulle jäivät talutin ja valjaat käteen.

Lopulta Mosse ja Ulkoiluttaja pääsivät portin sisäpuolelle. Jäbä oli innoissaan. Se jätti Ulkoiluttajan rauhaan, kun paikalla oli lajitoveri.

Jäbä yritti ajaa Mossea ja kutsua touhuun mukaan, mutta vierasta kiinnostivat enemmän pihan ja terassin hajut. Myöhemmin Jäbä pääsi takaa-ajoon. Se ajoi Mossea takaa, mutta tämä väisteli. Sitten osat vaihtuivat, ja Mosse ajoi Jäbää takaa. Näin Jäbä pääsi esittelemään melkein kokonaan aidatun pihan.

Nuorempana Jäbä onnistui väistelemään. Välillä se vähän varoitti Mossea. Ja välillä Mosse pääsi niin lähelle, että yritti alistaa nuoremman lajitoverin. Harmi, ettei onnistunut - ainakaan vielä.

Alla kuva kaveruksista - ainakin tulevaisuudessa kaveruksia, toivon. Otos epäonnistui kolmesta syystä: käteni olivat kohmeessa, herrat liikkuivat vikkelään ja unohdin käyttää puhelimen omaa salamavaloa.



1 kommentti: