tiistai 1. marraskuuta 2022

Jäbän jorinat - Hau mikä päivä

Pakko haukahtaa. Hau mikä päivä! Nyt on uutta säpinää elämässä - niin minulla kuin nahkamutsillakin.

Päivä sujui melkein turvalliseen entiseen tapaansa. Päivällä tuli säikähdys, ja halusin heti ulkoa sisälle. Jossakin ammuttiin. Ei kuitenkaan meihin päin.

Alkuillasta tuli yllätys. Oltiin nahkamutsin kanssa takapihalla, kun auto ajoi pihaan ja portista tuli Ulkoiluttaja. Siis Ulkoiluttaja, kaksijalkainen!

Sain meuhkata sen kanssa. Välillä se joutui komentamaan, kun innostuin ilmeisesti liikaa. Hyvä, että komensi. Se muuten toimi aivan samalla tavalla kuin nahkamutsinikin minua komentaessaan. Tuntui tutulta ja turvalliselta.

Onneksi nahkamutsi ymmärsi pysyä syrjässä meidän touhistamme. Se olisi ollut nurin alta aikayksikön. Sen verra minä riehuin. Kävin kyllä välillä tervehtimässä nahkamutsia. Kerran pelästyin, kun se meni sisään. Tuli onneksi takaisin ja toi narupallolelun, josta kisasin Ulkoiluttajan kanssa.

Ja hienoa, että se Ulkoiluttaja tulee uudestaan. Se ottaa mukaansa neliljalkaisensa Mossen, ei siis nelipyöräistä Mossea. Päästään porukassa lenkille. Paitsi nahkamutsi, kun se ei pysy vauhdissa.

Nahkamutsi luuli muuten, että en jaksa syödä, kun oli niin hurja tunti Ulkoiluttajan kanssa. Haha. Eikö se vieläkään tiedä, että kultaisetnoutajat syövät, mitä eteen kannetaan. Olenhan sentään sen seitsemäs kultsikka.

Söin kyllä. Yritin jaksaa leikkiä nahkamutsin kanssa, mutta väsytti. Kerään voimia, käyn ulkona, leikin ja menen yöunille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti