torstai 9. kesäkuuta 2022

Putinin terveydentilasta

Viime aikoina on esitetty arvailuja ja tiedustelutietoja (?) Venäjän presidentin Vladimir Putinin terveydentilasta. Kuten olemme lukeneet eri lehdistä, hänellä on milloin mikin sairaus.

Todisteiksi(?)  on esitetty useita havaintoja. Yhtenä todisteena on pidetty hän ulkomuotonsa muutoksia: kasvojen turvotusta, vapinaa ja muita merkkejä. Sairauteen on viitannut joidenkin mielestä se, että hänellä oli voiton päivänä viltti jalkojensa päällä.

Kuinka moni meistä ei pitiäisi lämmintä peittoa jaloillaan sen ollessa mahdollista, jos ilma on kolea? Minä ainakin pitäisin, vilukissa kun nykyisin olen.

Ei, en ole Putinin kannattaja missään nimessä. Halusin tuoda vain tämän esimerkin esiin. Voiton päivänä taisi olla aika kylmä ilma, jos en väärin muista.

Yhteen asiaan ei ole julkisuudessa kiinnitetty huomiota laisinkaan. Ei ainakaan seuraamissani tiedostusvälineissä.

Kun Putin seisoo paraatia katsomassa, niin hänen käsivarsiinsa ovat puristuneet kahden vieressä seisovan korkea-arvoisan sotilasherran kädet. He eivät hae tukea Putinista, vaan tukevat häntä.

Myönnän, minulla ei ole mitään kompetenssia arvioida kenenkään terveydentilaa. Voin vain arvailla, mitä jotkin asiat tarkoittavat. Eikä havaintoni välttämättä kerro mitään Putinin tai näiden kahden herran tilanteesta. Piti vain kirjoittaa tästäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti