sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Entä jos?

Eilen lauantaina alkoi Yle TV1:ssä Jari Tervon luotsaama ohjelma Entä jos. Tervon lisäksi siinä on kolme vierasta. Käsittääkseni vieraat vaihtuvat. Eilen vieraat olivat tunnettuja kasvoja, paitsi yksi. Ainakin minulle yksi vieraista oli vieras. Jotain tuttua kasvoissa oli, mutta en saanut kiinni, missä kenties olen häneen "törmännyt".

Ohjelma oli äänitetty kevään aikana - suurimpaan koronaviruseristyksen aikaan. Näin ollen osallistujat eivät olleet samassa tilassa. Kukin oli kotonaan. Televisiossa he olivat naamaruutuja - milloin yksi, milloin usemapi neljästä osallistujasta näkyi ruudussa.

Entä jos ohjelma Entä jos olisi jäänyt tekemättä? Olisimmeko köyhempiä henkiseltä anniltamme? Olisiko Suomi tai koko maailma menettänyt jotakin? Jäänyt jotain paitsi?

Ei todellakaan! Aika köykäinen oli ohjelma. Aiheet vaihtuivat, ja jossittelu ei tullut lupauksista huolimatta sydämen kyllyydestä.

Jotta en yhden jakson perusteella täysin teilaisi ohjelmaa, katson uuden jakson ensi lauantaina. Odotukseni eivät ole kovin kummoiset.

Tervo ja vieraat tekivät parhaansa. Ohjelman idea ontui, samoin käsikirjoitus.

Vai olenkohan jotenkin tyhmä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti