perjantai 4. elokuuta 2023

Olipa viesti

Sain tänään naamakirjassa yksityisviestin eräältä henkilöltä, jonka nimen olen salannut alla olevassa viestissä - kolme nimikirjainta (mym) korvaa koko nimen. Lähettäjän kuva oli nainen. Hän oli napannut minut, kun kommentoin erään poliitikon virheellisiä väittämiä. Voihan lähettäjä olla kyseinen poliitikko itse väärällä nimellä.

Jos olisin muu kuin olen, olisin saattanut mennä lankaan ja olla yhteydessä kyseiseen henkilöön. Onneksi tiedän näistä somen huijausviesteistä. En siis edes vastannut henkilölle.

Tässä viesti:

Hyvää huomenta! Mitä sinä teet? Nimeni on suomalainen M.Y.M. ja asun Pariisissa. Kuulun Association Française de l'Automobile -järjestöön. Olen ollut sairaalassa Ranskassa nyt 3 vuotta, koska minulla on vakava terminaalinen sairaus, kurkkusyöpä, menetin mieheni liikenneonnettomuudessa 6 vuotta sitten eikä meillä ole lapsia. Tiedän, jos olet hyvä, rehellinen ja vakava henkilö, johon voin luottaa lahjoittamaan 585 000 euron perinnösi jakamaan 10 % läheisen kirkon tai orpokodin kanssa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostiini. sähköposti: mym@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti