tiistai 17. lokakuuta 2023

Melkein kuin terapiassa

Kävin tänään uudessa kampaamossa. Olin kyllä tyytyväinen aiempaan kampaajani, mutta nyt oli pakko vaihtaa. Ihan fyysisten ogelmieni vuoksi. Porraskäytävän kautta kulku oli mahdotonta korkeiden askelmien ja kesken päättyvien kaiteiden uoksi. Ulkoportaat olivat hyvät, mutta liukkaus alkoi pelottaa.

Etsin kauan uutta kampaajaa. Lopulta löysin esteettömän paikan, jossa on erilaisi yrityksiä kuten toimistotarvikkeita ja autokorjaamo. Ilmainen parkkipaikka aivan pihassa ei ollut huono suositus.

Hiustenleikkuun jälkeem olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Maiju ehdotti yhtä asiaa, jota olin yrittänyt selittää aiemmin toiveenani, mutta en ollut osannut kertoa oikealla tavalla.

Maijun rauhallisuus tuntui ihanalta. Ei turhaa höpinää, mutta puhetta riittävästi, jotta asiat tulivat selviksi. Terapiassa en ole ollut, mutta tätä kampaajakäyntiä voisin verrata sellaiseen. Eikä tiloissa ollut turhia tuoksuja, mistä astmaatikko kiittä. Ilmastointi pelasi.

Riemastuttavaa oli, että samassa rakennuksessa sijaitsee kahvila. Sen kautta mennään kampaamoon. Ennen kotiinlähtöä nautin kahvin ja suolapalan. Oli siellä tarjolla myös makeita herkkuja. Lisäksi sieltä on mahdollista ostaa mukaan vaikkapa leipiä.

Mainio kombinaatio: hyvä kampaaja, esteetön käynti, vapaa paikoitus, herkuttelupaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti