torstai 5. lokakuuta 2023

Itkisinkö vai nauraisinko

Käyn lukemassa silloin tällöin pohjoiskarjalaisten kansanedustajien naamakirjakirjoituksia. Kaikkien. Kommentointiin ovat yleensä kirvoittaneet perussuomalaisten Sanna Antikainen ja Timo Vornanen.

Antikainen keskittyy maahanmuuttovaisuuden esiin tuomiseen. Vornanen poliisiasioihin ja muuhunkin.

Tässä taannoin kommentoin Vornasen yhtä kirjoitusta, asiallisesti kuten aina teen. Tosin silloin kärjistin. Perussuomalaiset kun haluavat laskea rikosoikeudellisen vastuun ikärajaa 14 vuoteen. Se kärjistys oli: "persut haluavat lapset vankilaan".

Vornanen vastasi siihen todeten, että hän voi poistaa epäasialliset kommentit ja estää henkilön kirjoitukset. Annoin hänelle "luvan". Ihan siellä hänen naamakirjassaan.

Yllätykseni oli valtava. Ensin vaikutti että hän oli estänyt minut, mutta löysin hänet hakusanoilla. Aiemmin hän oli PS Timo Vornanen, nyt poiliitikko Timo Vornanen. Kävin katsomassaa Kyllä, hän oli poistanut sekä oman viestinsä että minun kommenttini.

En tiennyt itkeäkö vai nauraa. Timo Vornasella ei tunnu riittävän rohkeutta käydä keskustelua niiden kanssa, jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan ja kyseenalaistavat hänen mielipiteensä. Miten tällainen henkilö voi toimia kansanedustajana? Onko hänellä pussi päässä ja korvatulpat korvissa minne vain meneekin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti