maanantai 11. joulukuuta 2023

Petteri Julman ja Riikka Jäätävän hallitus

Tasavallan nimeltä Suomi hallitus poukkoille ja toimii kuin ryhmä kurittomia päiväkoti-ikäisiä lapsia. Osaamisessa on puutetta enemmän kuin tarpeeksi.

Demokratialle ja ihmisoikeuksille hallituksemme tuntuu haluavan viitata kintaalla. Etenkin persut (virallisesti perussuomalaiset) mesoavat kuin maailmanvalloittajat. Me päätämme, muista viis. Olemme Suomen diktaattori.

Täysin pihalla tehtävistään on useampi kuin yksi. Sisäministeri Rantanen kirjelmöi aivan väärään osoitteeseen - YK:n sijasta EU:lle. Sosiaaliturvaminuisteri Gran-Laasonen katselee bambin silmillään eikä ymmärrä sosiaaliturvan merkitystä turvaa tarvitseville. Työministeri Satonen ei osaa selittää, miten työttömyysturvan leikkaaminen synnyttää uusia työpaikkoja.

Puolustus- ja ulkoministeri ovat viemässä meitä tuntemattomaan USA:n kanssa solmittavan kahdenkeskisen sopimuksen myötä. Mistä tiedämme, millainen USA on vaikkapa vuoden kuluttua? Salliiko sopimus kaikenlaisten militanttien hilluvan maassamme? Annetaanko osa Suomen oikeusvallasta Yhdysvalloille?

Tässä on vain osa hallituksen typeryydestä.

Kaikkea tätä konserttia johtaa pääministeri Petteri Julma. Tai luulee johtavansa. Oikeasti kapellimestarin puikoissa on valtionvarainministeri Riikka Jäätävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti