maanantai 31. heinäkuuta 2023

Jäbän jorinat - Protestoin

Nyt protestoin ja tiukasti. Asiat eivät mene oikein. Viime viikolla kaksi miestä kävi heilumassa meidän pihalla ihme härveleiden kanssa. Niin vain heinät ja kukat kaatuivat. No, kukat joutivatkin, kun olivat jättipalsameja eivätkä vielä ennättäneet kukkia. Harmi, kun niittykukatkin lakosivat.

Kaatoivat ne myös aika isoja koivunalkuja. Onpahan pihassa avarampaa. Kenkkua on, että kakkapaikkani hävisivät. Minulla oli pihan perillä niin hyvät ja katseilta piilossa olevat paikat että! Hyvää avarassa pihassa on, että voin paremmin vahtia nahkista. Eipähän herkuttele ilman minua pihalla istuessaan.. 

Ja tietysti hyvää on se, että minulla on uusia oksia raahattavana ja järsittävänä. Ei puutyöt lopu.

Protestoin sitäkin, että nahkis kehtasi kyläillä eilen melkein koko päivän. Oli poissa ainakin viisi tuntia. Todella ärsyttävää. En voinut komenella ketään. Meinasin järjestää nahkikselle yllätyksiä, mutta tulin järkiini. Ei se ilahtusi kuitenkaan.

Kolmas syy protestoida on ruoka. Aina vain nappuloia ja jotakin koirien märkäruokaa siihen sekoitettuna. Haluan maksalaatikkoa, liha-makaronilaatikkoa ja liha-perunasoselaatikkoa. Kunnon lihamötikätkin kelpaisivat. Rypsiöljyä saan joka aterialla. Se sopii. Onpahan turkkini kiiltävä.

Onkohan olemassa lakia koirien oikeuksista?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti