tiistai 13. helmikuuta 2024

Kolme kirjettä

Viime viikolla sain maapostitse kolme kirjettä. Tämä yllätti minut. Yleensä postilaatikossani on vain ilmaisjakelulehti ja mainoksia.

Yksi kirje tuli Yleltä. Jokin aika sitten Maailman politiikan arkipäivää -ohjelma juhlisti 60-vuotista taivaltaan ja järjesti useatuntisen lähetyksen Yle radio 1:ssä. Kuuntelen ohjelman joka lauantai. Nyt osallistuin ohjelmaan ja soitin lähetykseen. Kerroin kokemuksistani Moskovassa vuosina 1991-1992, jolloin työskentelin siellä.

Posti toi fanilahjan: kaksi pussukkaa, jotka saa myös "repuksi". Sopivat hyvin vaikkapa uimavehkeiden kuljettamiseen tai kenkäpusseiksi. Kiitos lahjasta.

Toinen kirje tuli Pohjois-Karjalan, siis Siun soten, pelastuslaitokselta. Pitää ilmoittaa sinne, miten paloturvallisuus on hoidettu. Kirje on lähetetty meille "oikean ikäisille" kansalaisille. Hoidan asian kuntoon - netissä, jotta ymmärtävät minun olevan vielä asioita ymmärtävä.

Kolmas kirje saapui eduskunnan oikeusasiamiheltä. Joulukuussa 2020 lähetin Itä-Suomen aluehallintovirastolle kantelun eräästä Siun sotea koskevasta asiasta. Helmikuussa 2023 käännyin oikeusasiamihen puoleen, koska vielä silloinkaan aluehallintovirasto ei ollut tehnyt ratkaisua asiasssani.

Oikeusasiamiehen mukaan aluehallintovirasto toimi väärin. Koska se myönsi viipeen asian käsittelyssä, niin aihetta lisätoimille ei ole. Se siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti