keskiviikko 21. elokuuta 2019

PST

Mitä ihmettä?! PST. Sehän tarkoittaa vaikka mitä.

Oletan, että te rakkaat lukijani huomaatte sen ensimmäisen, tärkeimmän merkityksen: Post skriptum Tarja eli jälkikirjoitus Tarjalta. Eihän ollut vaikeaa? :) Tosin en enää muista, mihin olin aikonut kirjoittaa jälkikirjoituksen.

PST tarkoittaa monta muutakin asiaa. Hyss, pst. Huomaathan. Enid Blytonin Viisikko-sarjassa ja Seikkailu-sarjassa olisi ainakin ollut mahdollista käyttää tuota kirjainyhdistelmää. Käytettiinkö, en enää muista, vaikka teini-iässä luin innokkaasti molempien sarjojen kirjoja. Se miten nyt niihin suhatustuisin, on epävarmaa. Tämän päivän käsityksen mukaan Enid Blyton kirjoitti rasistisesti. Ehkä minä kuitenkin vielä tälläkin iällä lukaisen jonkin noista teoksista, niin voin tehdä omat johtopäätökseni. Saas nähdä, vieläkö jännittää ja pelottaa!

PST voisi olla lyhenne myös nykyisin käyttämästäni kampaamopalveluja tarjoavasta yrityksestä: PS-Team. Ainakin minulle. PST on hieno paikka. En haluaisi paljastaa sitä, koska pelkään, että aikojen saaminen sinne vaikeutuu. On kuitenkin pakko kehua, etenkin "omaa" hiusmuotoilijaani Paulaa, toista yrityksen omistajaa. (Siitä tuo P.)

Kun on saavuttanut tämän iän, niin on käynyt väkisinkin todella monella kampaajalla hiuksiaan leikkauttamassa, värjäyttämässä (vasta 30 ikävuoden jälkeen), muotoiluttamassa. PS-Team on ensimmäinen paikka, josta en ole kertaakaan lähtenyt tyytymättömänä.

Paulan rohkeat ehdotukset olen uskaltanut ottaa vastaan. Ensimmäisellä kerralla yritin sanoa, että ihan tähän malliin, joka nyt on. Tämä nuorehko osaava nainen totesi, että hän ei halua kulkea toisten jälkiä. Hän ehdotti omia jälkiään. Hyvä, ja kiitos!

Joka kerta, kun olen Paulan luona käynyt ja hän on uutta ehdottanut, niin olen hyväksynyt. Enkä ole harmitellut.

Jos joku kerta harmittelen, niin ei haittaa. En vain ole osannut kertoa, mitä haluan, tai en ole ymmärtänyt, mitä Paula ehdottaa. Tähän mennessä olemme menneet Paulan ehdotusten mukaan. Ne ovat parempia kuin omani. Mä kuuntelen Paulaa, en Tomppaa.

Sitä paitsi luulen, että yksi työkavereistani on salaliitossa Paulan kanssa. Työkaverini sanoi nähneensä unta, että hän oli riehunut kampaamossa, koska halusi estää hiusteni värjäämisen. Hänestä ja Paulasta hiusteni harmaa on hieno.

On muuten minustakin!

PST. No nyt muistin Tarjan jälkikirjoituksen aiheen. Vaikka mainostan tai muuten kirjoitan kehuvia tekstejä eri tahoista, niin teen sen omasta halustani, en rahasta. Minusta kun kirjoittaminen on hauskaa. On hauskaa jakaa hyviä, ja välillä huonojakin kokemuksia. Jatkakaa luemista! Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Salaliitto kauniin harmaiden hiusten puolesta. Tulen jatkossakin taistelemaan harmaan värin puolesta niin hereillä ollessa kuin nukkuessakin ☺

    VastaaPoista
  2. Hei samalla PS-Teamilla minäkin käyn (Päivikki) - ilmankos meillä molemmilla on niin hyvin karvat ojennuksessa :-)

    VastaaPoista